Hakkımızda

2006 yılından beri hizmet veren Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, bünyesinde 13 spor dalında 600’ü aşkın amatör ve profesyonel sporcu barındırmaktadır.

Alt yapıya büyük önem veren Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, oyuncularının fiziksel gelişiminin yanı sıra kişisel gelişimlerine de destek olmaktadır.

Basketbol, voleybol, masa tenisi, yüzme, tenis,briç,halk oyunları,muay thai ve güreş gibi farklı kategorilerde yarışmacı takımları bulunan ÇBSK, profesyonel liglere sporcu yetiştirmektedir. 2011 yılında inşa edilen kapalı spor salonu, ÇBSK’nın faaliyetlerini gerçekleştirmesine büyük katkı sağlamıştır.
Basketbol ve Voleybol faaliyetlerimiz Ziya Berhan KILIÇ Spor Salonu’nda gerçekleşmektedir.